Kinderfeestjes

Kinderfeestjes

Ben jij jarig? En wil jij een feestje geven? Dan ben je bij ons op de juiste plek!

Bij Let's Move organiseren we superleuke kinderfeestjes waarbij jij als jarige (samen met je ouders) de regisseur bent! Het is heel simpel: jij kiest het thema, de sporten en spellen die jij het leukst vindt, en zorgt voor het lekkere eten en drinken. Wij nemen de rest van de organisatie op ons!

Hoe werkt het?

  1. Kies een Thema: Laat je kind zijn of haar favoriete thema kiezen! Of het nu gaat om prinsessen, superhelden, dieren of iets anders - zorg voor de versiering en kom de zaal versieren!
  2. Kies de Sporten en Spellen: Wat vindt jouw kind het leukst om te doen? Apekooien? Turnfeest? Voetballen, trefbal, estafette, of misschien wel een combinatie van alles? Laat ons weten welke activiteiten je in gedachten hebt!
  3. Eten en Drinken: Regelen jullie het eten en drinken? Perfect!  Zo wordt we het feestje extra speciaal! Wij regelen een ruimte in de zaal, waar tafels en stoelen staan!
  4. Wij zorgen voor de Rest: Voor $75 per uur zorgen wij voor de begeleiding en zetten we de zaal helemaal naar jullie wens op. We zorgen voor een feestelijke sfeer en begeleiden de kinderen bij de spellen. En maak je geen zorgen, als er een extra vriendje of vriendinnetje mee wil doen, is dat slechts $5 extra.
  5. Maximaal 12 Kinderen: We houden de groepjes gezellig en overzichtelijk, met een maximum van 12 kindjes. Zo krijgt iedereen de aandacht die ze verdienen.Meer kindjes? Dat kan, dan regelen we ook extra begeleiding!

Laat ons weten wanneer je het feestje wilt vieren, hoeveel kinderen er komen en welke activiteiten de kinderen graag willen doen. Dan zorgen wij voor een onvergetelijk kinderfeestje bij Let's Move! Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om een datum te plannen. We kijken ernaar uit om samen een geweldig feestje te organiseren!

 

Maak kennis met onze begeleiders

Farson

Yvon

Jolien

Jolien - Let's Move Bonaire

Rooster

  • 6

Gallerij

Locatie

Contact

Voornaam *
Achternaam
Emailadres *
Onderwerp
Bericht *

Schrijf je vandaag nog in:

Gegevens Lid

Leeftijd *
Aanhef kind
Voornaam
Achternaam
Aanhef Lid
Voornaam
Achternaam
Geboortedatum lid
Emailadres
Telefoonnummer

Gegevens Ouder(s)/verzorger(s)

Aanhef
Voornaam
Achternaam
Geboortedatum
Emailadres
Telefoonnummer

Abonnementsvorm

Welk abonnement
Kies jouw sport
Kies jouw sport

Gymnastics: Op welke dag?
Akkoord Algemene Voorwaarden *

Geen bezwaar foto's