Mini Move

Mini Move

Ouder en kind gym noemen wij bij Let’s Move Bonaire; Mini Move.

Mini Move zijn beweeglessen voor peuters en kleuters van 2 tot en met 4 jaar oud. Samen met ouders, opa’s/oma’s, ooms/tantes, enzovoorts gaan de peuters op spelenderwijs ontdekken. Alle basisonderdelen van bewegen komen aan bod via leuke spelletjes en oefeningen.

Mini Move is super goed voor de grove motoriek van het kind. De kinderen leren door te klimmen, klauteren, gooien, vangen, enzovoorts hoe ze moeten bewegen en maken dan ook flinke ontwikkeling in hun motoriek.

Elke week zorgen de trainsters ervoor dat er weer een nieuw parcours klaar slaat waarin de kinderen lekker kunnen bewegen. Onder andere oefeningen die te maken hebben met balanceren, springen, kruipen, klimmen & klauteren, zwaaien, rollen, balvaardigheid en dansen op muziek komen aan bod. De lessen worden gestart met een dansje op muziek, vervolgens gaan de kinderen samen met hun ouders het parcours verkennen.

Bij Let's move kunnen kinderen hun Nijntje beweegdiploma halen!

Het Nijntje Beweegdiploma is een beweegprogramma van de KNGU (Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie) dat is ontwikkeld om jonge kinderen te helpen bij het ontwikkelen van hun motorische vaardigheden en hun plezier in bewegen. Het is gebaseerd op wetenschappelijke inzichten over de fysieke en mentale ontwikkeling van jonge kinderen. De lessen zijn een combinatie van plezier en een flinke dosis gezonde ontwikkeling. Binnen de lessen werken wij aan de vaardigheden die nodig zijn om het diploma te behalen.

Door het halen van het Nijntje Beweegdiploma krijgen kinderen niet alleen meer zelfvertrouwen in hun fysieke vaardigheden, maar leren ze ook om plezier te hebben in bewegen.

Heb jij ook een kindje dat zijn energie wel kwijt kan? Jullie zijn welkom om te komen kijken, dus maak een afspraak!

 

Maak kennis met onze begeleiders

Yvon

Jolien

Jolien - Let's Move Bonaire

Rooster

  • 608:30

Gallerij

Locatie

Contact

Voornaam *
Achternaam
Emailadres *
Onderwerp
Bericht *

Schrijf je vandaag nog in:

Gegevens Lid

Leeftijd *
Aanhef kind
Voornaam
Achternaam
Aanhef Lid
Voornaam
Achternaam
Geboortedatum lid
Emailadres
Telefoonnummer

Gegevens Ouder(s)/verzorger(s)

Aanhef
Voornaam
Achternaam
Geboortedatum
Emailadres
Telefoonnummer

Abonnementsvorm

Welk abonnement
Kies jouw sport
Kies jouw sport

Gymnastics: Op welke dag?
Akkoord Algemene Voorwaarden *

Geen bezwaar foto's