Nijntje Beweegdiploma

Nijntje Beweegdiploma

Het Nijntje Beweegdiploma is een beweegprogramma van de KNGU dat is ontwikkeld om jonge kinderen te helpen bij het ontwikkelen van hun motorische vaardigheden en hun plezier in bewegen. Het is gebaseerd op wetenschappelijke inzichten over de fysieke en mentale ontwikkeling van jonge kinderen.

Bij Minimove kunnen kinderen hun Nijntje Beweegdiploma halen door deel te nemen aan een programma van lessen en oefeningen. Tijdens deze lessen leren ze bijvoorbeeld hoe ze moeten rollen, klimmen, kruipen en balanceren.

Door het halen van het Nijntje Beweegdiploma krijgen kinderen niet alleen meer zelfvertrouwen in hun fysieke vaardigheden, maar leren ze ook om plezier te hebben in bewegen. Bovendien kan het programma helpen bij het voorkomen van overgewicht en andere gezondheidsproblemen op latere leeftijd.

Springen, rollen, klimmen en klauteren, draaien, balvaardigheid, dansen op muziek. En ook heel belangrijk: goed en samen bewegen is van belang voor de motorische en sociale ontwikkeling van ieder kind!

Na ongeveer 15 lessen mogen de kinderen hun officiële Nijntje Beweegdiploma in ontvangst nemen tijdens het Nijntje Beweegfeest! Let’s Move kreeg het keurmerk van het Nijntje Beweegdiploma van de KNGU, de Koninklijke Nederlandse gymnastiek unie.

Lees hier het artikel op Bonaire.nu

Maak kennis met onze begeleiders

Yvon

Jolien

Jolien - Let's Move Bonaire

Farson

Rooster

Gallerij

Locatie

Contact

Voornaam *
Achternaam
Emailadres *
Onderwerp
Bericht *

Schrijf je vandaag nog in:

Gegevens Lid

Leeftijd *
Aanhef kind
Voornaam
Achternaam
Aanhef Lid
Voornaam
Achternaam
Geboortedatum lid
Emailadres
Telefoonnummer

Gegevens Ouder(s)/verzorger(s)

Aanhef
Voornaam
Achternaam
Geboortedatum
Emailadres
Telefoonnummer

Abonnementsvorm

Welk abonnement
Kies jouw sport
Kies jouw sport

Gymnastics: Op welke dag?
Akkoord Algemene Voorwaarden *

Geen bezwaar foto's