(Pré) Selectie – Turnen

(Pré) Selectie – Turnen

Selectie turnen is een vorm van turnen waarbij je extra training krijgt om nóg beter te worden in turnen. Het is bedoeld voor kinderen die al veel ervaring hebben met turnen en die graag nog beter willen worden. Tijdens de selectietrainingen leer je nieuwe technieken en oefen je de moeilijkere turnonderdelen. Ook werk je aan je kracht, lenigheid en coördinatie.

Het is belangrijk om te weten dat selectie turnen wel wat meer van je vraagt dan gewoon recreatief turnen. Je moet bijvoorbeeld regelmatig naar de trainingen komen en extra thuis oefenen om je techniek te verbeteren. Maar als je het leuk vindt om te turnen en je echt beter wilt worden, dan is selectie turnen zeker iets voor jou!

Bij ons kun je op donderdagen meedoen aan selectie turnen. Onze ervaren trainers zorgen ervoor dat je in een veilige en prettige omgeving kunt trainen en dat je altijd wordt uitgedaagd om het beste uit jezelf te halen.  In de trainingen van de gymnastics leer je de basis. Als je hier laat zien dat je fanatiek bent en graag wil leren, én de basis van turnen onder de knie hebt, dan kan je uitgenodigd worden door de trainster om mee te doen met de selectietraining.

Je kan dus alleen meedoen, als je uitgenodigd wordt.

Maak kennis met onze begeleiders

Fyrena

Yvon

Rooster

  • 417:30
  • 418:30

Gallerij

Locatie

Contact

Voornaam *
Achternaam
Emailadres *
Onderwerp
Bericht *

Schrijf je vandaag nog in:

Gegevens Lid

Leeftijd *
Aanhef kind
Voornaam
Achternaam
Aanhef Lid
Voornaam
Achternaam
Geboortedatum lid
Emailadres
Telefoonnummer

Gegevens Ouder(s)/verzorger(s)

Aanhef
Voornaam
Achternaam
Geboortedatum
Emailadres
Telefoonnummer

Abonnementsvorm

Welk abonnement
Kies jouw sport
Kies jouw sport

Gymnastics: Op welke dag?
Akkoord Algemene Voorwaarden *

Geen bezwaar foto's