Hockey

Hockey

Op het eiland is een nieuwe sport geïntroduceerd, namelijk hockey! Vanaf 23 augustus kunnen kinderen meedoen aan deze spectaculaire sport. De organisatie heeft een geweldige trainer weten te regelen en er zijn voldoende materialen beschikbaar om de kinderen te voorzien van een goede uitrusting.

Het veld waarop de hockeytrainingen plaatsvinden is speciaal ingericht voor deze sport en biedt alle ruimte om iedereen enthousiast te maken voor het spel. Hockey is een snel, dynamisch spel waarbij teamwerk en strategie een belangrijke rol spelen.

De organisatie is dan ook ontzettend blij om deze nieuwe sport te kunnen introduceren op het eiland. Kinderen kunnen bij deze sport rekenen op een gezonde dosis beweging en plezier. Hockey is namelijk niet alleen goed voor de conditie, maar het stimuleert ook de sociale vaardigheden en bevordert de samenwerking in teamverband.

Ben jij ook benieuwd naar deze nieuwe sport en wil jij hockeyen op het eiland? Stuur dan gerust een bericht naar de organisatie voor meer informatie en om jezelf aan te melden. De trainingen starten vanaf 23 augustus en er is nog plek voor enthousiaste kinderen die deze sport willen uitproberen. Kom ook meedoen en ontdek het plezier van hockey!

Gerelateerde berichten

Schrijf je vandaag nog in:

Gegevens Lid

Leeftijd *
Aanhef kind
Voornaam
Achternaam
Aanhef Lid
Voornaam
Achternaam
Geboortedatum lid
Emailadres
Telefoonnummer

Gegevens Ouder(s)/verzorger(s)

Aanhef
Voornaam
Achternaam
Geboortedatum
Emailadres
Telefoonnummer

Abonnementsvorm

Welk abonnement
Kies jouw sport
Kies jouw sport

Gymnastics: Op welke dag?
Akkoord Algemene Voorwaarden *

Geen bezwaar foto's