!!!!Groot Nieuws: Container vol sportspullen komt 2 september aan!!!!

!!!!Groot Nieuws: Container vol sportspullen komt 2 september aan!!!!

Groot Nieuws: Container vol Sportspullen Bereikt Bonaire op 2 september!

Bonaire, 10 augustus 2023 – Een container vol met sportspullen, gedoneerd door “Sports for Children”, zal op 2 september aankomen op Bonaire! Dankzij de inzet van Let’s Move en de geweldige steun van Nirint Shipping B.V, Allways Transport en Don Andres, samen met gulle donaties van heel veel lieve mensen!

De doneeractie, die tot doel had om sportspullen te verzamelen voor jongeren en sportliefhebbers op Bonaire, heeft een enorme positieve reactie gekregen van de lokale bevolking en daarbuiten. Hartverwarmend!

Dankzij de genereuze bijdragen van individuen, bedrijven en organisaties, samen met de samenwerking van Nirint Shipping B.V, AllwaysTransport en DonAndres, is het mogelijk geworden om de container vol met sportartikelen naar het eiland te brengen. Dit gezamenlijke initiatief benadrukt de kracht van gemeenschapszin en solidariteit. Fantastisch!

“We zijn ontzettend dankbaar voor de steun van Nirint Shipping B.V, Allways Transport, Don Andres N.V. en de prachtige mensen die hun donaties hebben gedaan. Samen kunnen we nu nog meer sport aanbieden op Bonaire!”

De container zal een breed scala aan sportspullen bevatten, variërend van onder andere voetballen, matten en gymnastiekuitrusting. Het doel is om de jeugd van Bonaire aan te moedigen om actief te blijven en te genieten van verschillende (nieuwe) sporten, terwijl tegelijkertijd mogelijkheden worden gecreëerd voor verbinding en samenwerking.

Het succes van deze inspanning toont aan dat, wanneer mensen zich verenigen voor een nobel doel, ze in staat zijn om geweldige dingen te bereiken. En naast bovenstaande verhaal, zijn er andere bedrijven geweest die graag iets willen betekenen….dus wellicht komen er nóg meer mooie dingen uit deze actie!!

Gerelateerde berichten

Schrijf je vandaag nog in:

Gegevens Lid

Leeftijd *
Aanhef kind
Voornaam
Achternaam
Aanhef Lid
Voornaam
Achternaam
Geboortedatum lid
Emailadres
Telefoonnummer

Gegevens Ouder(s)/verzorger(s)

Aanhef
Voornaam
Achternaam
Geboortedatum
Emailadres
Telefoonnummer

Abonnementsvorm

Welk abonnement
Kies jouw sport
Kies jouw sport

Gymnastics: Op welke dag?
Akkoord Algemene Voorwaarden *

Geen bezwaar foto's