Jolien

Jolien - Let's Move Bonaire

Jolien Wissink

Volg je hart… dat klopt!

Contactgegevens

Over mij

Hoi hoi, ik ben Jolien, een energieke sportieveling en een gezelligheidsmens! Of ik nu aan het barbecueën ben op het strand, wandelend in de prachtige natuur of gewoon lekker aan het koken ben, ik vind niets leuker dan mensen samenbrengen en plezier maken. Als je op zoek bent naar iemand die openstaat voor ideeën, inspirerend en sociaal is, dan ben je bij mij aan het juiste adres! Ik hou van sporten en heb zo’n beetje mijn hele leven gehockeyd en vind dit, tot op de dag van vandaag, nog steeds de aller aller aller leukste sport!

Sinds begin 2022 woon ik op het heerlijke Bonaire samen met mijn vriend en 2  kinderen. Hier aangekomen zijn we een verhuur bedrijf gestart, leuk hoor….alleen miste ik toch uitdaging.

En guess what? Afgelopen maart kwam Hielkje met de geweldige kans om Let’s Move over te nemen. Het was alsof ik een ticket voor een achtbaanritje had gewonnen, maar dan beter. Deze kans gaf me zo’n ongelooflijke hoeveelheid energie en ideeën dat ik direct wist, dat dit werk is waar ik blij van word!

Ik heb dat met beide handen aangegrepen en ga nu vol gas aan de slag om zoveel mogelijk sporten aan te bieden en ervoor te zorgen dat sport toegankelijk is voor iedereen.

Hopelijk tot ziens!

Schrijf je vandaag nog in:

Gegevens Lid

Leeftijd *
Aanhef kind
Voornaam
Achternaam
Aanhef Lid
Voornaam
Achternaam
Geboortedatum lid
Emailadres
Telefoonnummer

Gegevens Ouder(s)/verzorger(s)

Aanhef
Voornaam
Achternaam
Geboortedatum
Emailadres
Telefoonnummer

Abonnementsvorm

Welk abonnement
Kies jouw sport
Kies jouw sport

Gymnastics: Op welke dag?
Akkoord Algemene Voorwaarden *

Geen bezwaar foto's