GEWELDIG NIEUWS

GEWELDIG NIEUWS

We zijn verheugd jullie te kunnen informeren dat Let’s Move eindelijk een geschikte locatie heeft gevonden voor onze activiteiten! We zullen onze intrek nemen in de sporthal van Iglesia Atventista di Shete da Mishon Boneiru, gelegen aan de Kaya Ramona 8 en daar zijn we ontzettend blij en dankbaar voor!

Momenteel zijn we druk bezig met het opfrissen van de zaal en het verhuizen van onze spullen naar de nieuwe locatie. Zodra we weten wanneer dit proces is voltooid, zullen we deze informatie met jullie delen. Ons streven is om de nieuwe locatie operationeel te hebben vanaf februari.

Naast de verhuizing brengen we ook ander goed nieuws, over nieuwe materialen die onderweg zijn!
We kijken ernaar uit om jullie in het komende jaar veel nieuwe en opwindende activiteiten aan te bieden. Houd de website en Socials goed in de gaten, want er staan tal van evenementen en uitbreidingen op het programma!

Een tipje van de sluier: we starten na de Carnavalsvakantie met volleybaltrainingen op donderdagavond (volwassenen)! Als dit je interesseert, aarzel dan niet om een e-mail te sturen naar letsmovebonaire@gmail.com. We verwelkomen graag nieuwe gezichten en enthousiaste deelnemers.

Gerelateerde berichten

Schrijf je vandaag nog in:

Gegevens Lid

Leeftijd *
Aanhef kind
Voornaam
Achternaam
Aanhef Lid
Voornaam
Achternaam
Geboortedatum lid
Emailadres
Telefoonnummer

Gegevens Ouder(s)/verzorger(s)

Aanhef
Voornaam
Achternaam
Geboortedatum
Emailadres
Telefoonnummer

Abonnementsvorm

Welk abonnement
Kies jouw sport
Kies jouw sport

Gymnastics: Op welke dag?
Akkoord Algemene Voorwaarden *

Geen bezwaar foto's